Over ons

Wij verzorgen onze projecten en realisaties met veel aandacht voor een persoonlijke begeleiding, high-end materialen en een ijzersterke planning.

Wie we zijn

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak is F&T Parketvloeren een gereputeerde parketspecialist die zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom, en dit met behulp van hoogwaardige materialen.

Bij F&T Parketvloeren kan je terecht voor een volledige ontzorging die verder gaat dan het hoogstnodige. Wij zijn een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt.

Wat we doen

Als erkend parketteur verzorgen we bij F&T de renovatie en plaatsing van parketvloeren in woningen of bedrijven, zowel in het binnen- en buitenland. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en bovenal, op maat.

Samen gaan we op zoek naar een oplossing die past bij de levensstijl, en bij het interieur van de klant. Parket komt namelijk in vele soorten en maten voor, en kan op verschillende manieren worden gelegd.

Last van keuzestress? Niet nodig! Bij F&T staan we je graag met raad en daad bij. Op die manier ben je verzekerd van de beste kwaliteit in verhouding tot je budget.

Hoe we het verschil maken

1.

Service met een strikje

Een persoonlijke, warme één-op-één ervaring is bij ons het uitgangspunt van elke samenwerking. Klanten worden doorheen het proces begeleid door slechts één persoon, die tevens ook het centrale aanspreekpunt vormt bij vragen.

2.

Oplossing op maat

F&T Parketvloeren gaat voor een totaalbeleving, waarbij de parketvloer ook écht onderdeel uitmaakt van het interieur. De klant staat in dit proces centraal. Wij plaatsen wat de klant wilt, om het even hun stijl of smaak.

3.

Passie voor hout

Hout is onze passie. Een ruwe houten plank verwerken tot een mooi afgewerkt product is onze stiel. Ambacht en eerbied voor massieve materialen zijn de hoekstenen van ons succes als kwaliteitsvol parketteur.

4.

Partner-in-crime

Voor ons stopt een samenwerking niet bij de oplevering van je project. We mikken steeds op de lange termijn, en blijven je regelmatig voorzien van relevante informatie die bijdraagt aan het onderhoud van je parketvloer.

Ons verhaal

Het verhaal van F&T gaat ongeveer zo’n twintig jaar terug in tijd, en is er één met vallen en opstaan. Loop je mee door onze geschiedenis?

Aan de wieg van van wat later een gereputeerd parketbedrijf zou worden, stond ongeveer twintig jaar geleden (in 2002) zaakvoerder Marc. Niet veel later besloot ook de broer van Marc om mee in het groeiverhaal van F&T te stappen. Gedurende de beginfase opereerde F&T echter voornamelijk op de villamarkt.

Het concept van F&T groeide al snel uit van een eenmanszaak naar een parketbedrijf. Drie jaar na oprichting besloten de twee broers dan ook om te investeren in een pand op Het Zuid in Antwerpen, wat later de toonzaal zou worden.

Het groeiverhaal van F&T kreeg een enorme boost. Beide zaakvoerders gingen in de leer, en volgden verschillende opleidingen. Hun bescheiden tweetal groeide al snel uit tot een volwaardig team, waardoor de stap naar de B2B-sector een logische keuze was.

F&T groeide uit tot een collectief van specialisten in hun vak. Van een kleine radius rond de groene gordel van Antwerpen, tot de gehele provincie. Van particuliere oplossingen, naar grote B2B-projecten en een duurzame klantportefeuille.

Bespreek jouw project met ons

Wil je een offerte aanvragen? Wens je een afspraak in te plannen? Zit je met een vraag? 

 

Neem contact met ons op en wij bespreken met plezier jouw droomproject!