Onze showroom

Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen, en laat je persoonlijk begeleiden door professioneel opgeleide adviseurs.

Geen klassieke rondleiding

F&T groeit, en dat maakt ruimte vrij voor investeringen waar onze klanten mee van kunnen profiteren. In 2020 besloten we om onze klassieke showroom om te bouwen tot een unieke belevingsruimte die de juiste sfeer schept. 

Het doel van deze investering? Het geschikte decor creëren voor elke parketbehoefte. Je kunt hierbij rekenen op een sterke service, en persoonlijke begeleiding.

Op 9 maart 2021 was het dan eindelijk zover: de opening van onze nieuwe showroom. Met de volledig vernieuwde showroom willen we onze klanten de verschillende mogelijkheden inzake parket zélf laten ontdekken.

Niet langer een klassieke tentoonstelling, maar een plek waarbij beleving centraal staat. Kom het gauw zelf ontdekken.

Praktische afspraken

Waar vind je ons?

Onze showroom bevindt zich in hartje Antwerpen. Indien je graag een bezoek brengt, kan je terecht op Riemstraat 4, 2000 Antwerpen.

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag 12u00 - 18u00
Woensdag 12u00 - 18u00
Donderdag 12u00 - 18u00
Vrijdag 12u00 - 18u00
Zaterdag 12u00 - 16u00
Zondag Op afspraak

Waar vind je ons?

Onze tweede showroom is terug te vinden in Wijnegem. Hier kan je enkel terecht op afspraak. Wil je deskundig advies over jouw nieuwe parketvloer? Maak een afspraak en kom langs op Wommelgemsteenweg 101, 2110 Wijnegem.

Openingsuren

Enkel op afspraak! Neem contact op om een bezoek in te plannen. 

F&T Parketvloeren in beeld

Sfeerimpressie

Interesse in een bezoek?

Kom gerust eens langs om ons aanbod te bekijken. De koffie staat alvast voor je klaar!