Parketrenovatie

Is je parketvloer beschadigd en wil je hem in ere herstellen? Dan ben je bij F&T Parketvloeren aan het juiste adres. Van scheuren opvullen tot een volledig nieuwe look. Wij zorgen ervoor dat jouw houten vloer met de grootste zorg wordt opgewaardeerd. 

Waarom renoveren met F&T?

Volledige ontzorging

Wij bieden een all-in service voor parket: we vervangen, herstellen en monteren. Je kunt rekenen op een begeleiding van A tot Z.

Erkend parketteur

Bij F&T verzorgen we al meer dan 20 jaar lang de renovatie van parketvloeren in woningen of bedrijven, zowel in het binnen- en buitenland.

Deskundig advies

Voor ons stopt een samenwerking niet bij de oplevering van je gerenoveerde parketvloer. Je kunt steeds op ons blijven rekenen.

Een nieuwe parketvloer in enkele stappen

De renovatie van je parketvloer laat je best over aan een professional. Bij F&T beschikken we over het nodige materiaal, degelijke afwerkingsproducten en de skills om je houten vloer weer te laten stralen.

1.

We herstellen de schade

Je parketvloer krijgt het soms hard te verduren, wat bijgevolg kan resulteren in losliggende planken, krassen of scheuren. Bij F&T sporen we de schade op, en bespreken we samen met jou de beste oplossingen. We stellen een concreet plan van aanpak op en gaan aan de slag om de schade te herstellen.

2.

We schuren je parketvloer op

Vuile voeten, gemorste dranken of zonlicht kunnen ervoor zorgen dat jouw parketvloer zijn authentieke uitstraling verliest. Gelukkig bieden houten planken het voordeel dat ze opgeschuurd kunnen worden. Bij F&T nemen we dit graag voor onze rekening. Je kan rekenen op een stofarm, authentiek resultaat.

3.

We zorgen voor de gewenste afwerking

Van zodra we klaar zijn met het opschuren van je parketvloer, kunnen we het onbewerkte hout opnieuw gaan afwerken. Concreet wordt er een nieuwe laag olie, vernis of boenwas aangebracht. Hierdoor word je parketvloer optimaal beschermd. Je kunt kiezen tussen een tal van kleuren, gaande van licht tot donker.

4.

We geven uitgebreid, deskundig advies

Voorkomen is beter dan genezen, toch? Na de oplevering van jouw gerenoveerde parketvloer, blijven we je regelmatig voorzien van relevante informatie die bijdraagt aan het onderhoud van je parketvloer. Op die manier kan je jouw houten vloer gedurende een lange tijd in topconditie houden.

Geef jouw parketvloer een tweede leven

We komen graag bij jou langs om de schade op te meten. Samen zoeken we vervolgens naar de geschikte oplossing.