Trapbekleding in massief parket

Jouw trap en parketvloer naadloos in elkaar laten overlopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als extra service bekleden wij je trap in hetzelfde hout als dat van je nieuwe parketvloer.

Waarom kiezen voor traptreden in hout

Harmonische uitstraling

Door je trap in hetzelfde hout te bekleden als dat van je nieuwe parketvloer, vormen deze twee een mooi geheel en vergroot je hiermee de ruimte. 

Duurzaam alternatief

Een trap moet tegen een stootje kunnen. Het duurzame karakter van hout past perfect binnen dit plaatje.

Hoe we te werk gaan

1.

Meten

De plaatsing van parket op trappen brengt enkele technische details met zich mee. Wij meten jouw betonnen trap op, en gaan hiermee verder aan de slag. Meten is weten! 

2.

Bekisten

Op basis van onze metingen, maken we een houten bekisting op maat. Dit zorgt ervoor dat elke trede op dezelfde hoogte komt te staan. De trap wordt op die manier perfect evenredig verdeeld.

3.

Parketteren

In een voorlaatste stap werken we de trap af met een massief eiken parket. Idealiter worden de traptreden gehomogeniseerd met je vloer. Je kiest dus voor hetzelfde soort en kleur hout als dat van je parketvloer. 

4.

Afwerken

Door de traptreden op dezelfde manier af te werken, creëren we een ware harmonie tussen trap en parketvloer. Tot slot kies je welk trapneus-profiel je had gewenst. 

Wij staan te trappelen om jou te helpen

Droom je al jaren van een trap in parket? Aarzel dan niet langer en vertel ons meer over jouw project.